Becutan детски чај со аронија

20 x 2 G

Претставува комбинација од внимателно селектирани билки, и тоа: цвет од хибискус, плод од шипка, цвет од камилица, плод од сладок анасон, плод од аронија богат со антиоксиданти, лист од маточина и цвет од бозел, идеални за подготовка на вкусен напиток кој со својот карактеристичен и пријатен мирис ќе ги плени детските сетила.