Becutan детски чај со мајчина душица

20 x 2 G

Содржи комбинација на грижливо одбрани лековити билки, како: цвет од хибискус, плод од шипка, цвет од камилица, плод од сладок анасон, мајчина душица, лист од маточина и цвет од бозел, кои со своето благопријатно дејство ќе придонесат секојдневниот напиток да прерасне во здрава навика.