Becutan детски чај за добра ноќ

20 x 2 G

Направен е избор од билки, меѓу кои доминираат неколку, карактеристични по своето смирувачко дејство: лист од маточина, цвет од камилица, плод од сладок анасон, цвет од липа, јаболко и круша, кои со својот единствен вкус и мирис ѝ даваат вистинска смисла на намената – за „добра ноќ“.

Секојдневното консумирање чај e навика што се стекнува уште од најрани години.

Нето: 40 g (20 x 2 g)