BECUTAN влажни марамчиња

64 /3 во 1

Becutan влажните марамчиња содржат хидратантен лосион со екстракт од камилица кој ја штити кожата од појава на воспаленија, го смирува црвенилото и го оневозможува неговото понатамошно ширење.

На површината на кожата оставаат тенок заштитен слој кој ја негува и ја одржува кожата чиста и здрава. Имаат неутрална pH вредност и не содржат алкохол. Becutan влажните марамчиња покрај намената за нега на кожата во деловите покриени со пелена, се препорачуваат и за чистење на лицето и рачињата на бебето.

  • Becutan влажните марамчиња се pH неутрални и не содржат алкохол
  • Се препорачуваат за употреба и кај возрасни со чувствителна кожа
  • Не содржат парабени