БИЛНИ КАПКИ КОИ ГО ПОМАГААТ СЛАБЕЕЊЕТО

Билните капки претставуваат мешавина од екстракти од лист од бреза, кора од крушина, плод од анасон и од плод од шипка и содржат активни компоненти што помагаат за подобро варење на храната и за забрзување на метаболизмот, поволно дејствуваат на метаболизмот на мастите и го помагаат и олеснуваат исфрлањето на отпадната цревна содржина и на вишокот течности од огранизмот. Дејствувајќи на ваков начин, овие билни капки помагаат во регулирање, односно намалување, на телесната тежина.

Билните капки се препорачуваат:

  • за регулирање, односно намалување, на телесната тежина.

Препорачана дневна доза и начин на употреба
Возрасни и деца постари од 12 години: 3 пати на ден по 25–30 капки во мала количина вода. По употреба од две недели да се направи пауза од една недела.