ЧАЈ ЗА ДОБРА НОЌ

ШОЛЈА ЧАЈ ЗА РЕЛАКСАЦИЈА И КВАЛИТЕТЕН СОН

Чајна мешавина која придонесува за релаксација, подобрување на состојбите на стрес, која ќе ви овозможи побрзо заспивање и квалитетен одмор и сон.

Мешавината која содржи цвет од камилица,лист од нане,плод од сладок анасон и лаванда се користи за подобар сон, да се намали тензичноста од стресното секојдневие и се препорачува да се консумира во текот на вечерните часови..

Со својот единствен и благопријатен вкус , чајната мешавина и дава вистинска смисла на мислата ,,За добра ноќ‘‘.