Камилица со мед

20 X 1 G

Веројатно комбинацијата на камилица со мед им е веќе омилена на оние вистинските и страсни љубители на добар чај. Цветовите од камилица, богати со етерски масла и карактеристичен мирис, одлично се комбинираат со арома на ливадски мед, со слаткаст мирис и заедно даваат несекојдневно пријатна чајна напивка.

Се препорачува да се пие секогаш свежо приготвен, со додаток на шеќер и само неколку капки свежо исцеден лимон. Ќе уживате во кој било дел од денот, а особено во попладневните часови, кога ви е потребна релаксација и мир.

Го препорачуваме и како добар почеток на денот, за добро утро, со шолја убав GOOD NATURE чај!