Чај од камилица

20 Х 1 G

Вкусете го GOOD NATURE чајот од камилица и дозволете му на мирисот кој ќе ве опкружи да продре до вашите сетила. Чувствувате како да уживате во бескрајните ливади раскошна камилица, на топлото пролетно сонце.

Чајот од камилица предизвикува мноштво благопријатни ефекти, па така може да ви помогне при стомачни тегоби, особено кај децата, настинки, инфицирана кожа и слузница, и уште при многу други состојби.

Домашниот GOOD NATURE чај од камилица, навистина, заслужува почесно место во вашата домашна аптека.