Чај од коприва

20 Х 1,5 G

Дозволете GOOD NATURE домашниот чај од коприва да го разбуди вашиот организам. Присутните активни компоненти, меѓу кои витамините, танините, хлорофилот и солите на железо го нормализираат метаболизмот на мастите во организмот, ја подобруваат крвната слика и дејствуваат благотворно на циркулацијата.

Чајот од коприва, секако, е одличен избор за оние кои веруваат во моќта на природата.