Чај од липа

20 Х 1,5 G

Цветови од липа спакувани во филтер - кесичка... Вистинско уживање за вашите сетила за мирис. Особено ги смирува симптомите на грип и настинка, ја намалува зголемената телесна температура при настинки, ангина и бронхитис, а помага и за намалување на нервната раздразнетост при болки и спазми кај деца и кај возрасни, како и при несоница.

GOOD NATURE чајот од липа има незаменливо пријатен мирис и карактеристично сладок вкус, во кој сигурно ќе уживате.