Чај од мајчина душица

20 Х 1,5 G

Традицијата за користење чај од мајчина душица датира од многу, многу одамна. Билката изобилува со етерични масла и други компоненти кои поволно дејствуваат на организмот.

Чајот од мајчина душица се препорачува при проблеми со органите за варење на храната, при настинки, како средство за смирување и за добар сон. Опојниот мирис на мајчината душица и несекојдневно пријатниот вкус е нешто на што тешко можете да одолеете.

Вкусете го GOOD NATURE чајот од мајчина душица, за да се уверите во тоа!