Чај од нане

20 Х 1,5 G

Искуство кое не се заборава: интензивен мирис и вкус на ментол во шолја GOOD NATURE чај од нане. Заради широкиот спектар на активни биолошки компоненти кои ги содржи листот од мента, чајот има повеќе примени. Се користи за подобрување на апетитот, зголемување на секрецијата на дигестивните жлезди, за проблеми во респираторните органи.

Секогаш, свежо приготвен, може да се консумира како топол или ладен чај во кој било дел од денот.

Чајот од нане ќе биде секогаш добредојден за вашиот организам!