Чај од шипка со хибискус

20 Х 2,5 G

Мешавината од зрели плодови од шипка со цвет од хибискус претставува богата композиција на овошни, слатки, но и силно кисели ноти со освежителен мирис.

Се препорачува за подобрување на метаболизмот, зајакнување на имунолошкиот систем и подобрување на пропустливоста на крвните садови, како и за намалување на зголемениот крвен притисок.

Уживајте во освежувачкиот и природен додаток на витамини со GOOD NATURE чајот од шипка со хибискус!