Чај против воспаление на простата

Чајна мешавина составена најмногу од билки кои имаат диуретично, но и силно уроантисептично дејство, како мечкино грозје, коњски опаш, лист од бреза, килавица и други билки. Сите компоненти во мешавината придонесуваат за подобрување на циркулацијата, намалување на воспалителните процеси и за излачување на вишокот течности. Се препорачува да се пие во комбинација со грчко семе и корен од коприва, секогаш свежо приготвен, пред оброк, неколку пати во тек на денот.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: 100 g.