Чај против зголемен вагинален секрет

Чајна мешавина од камилица, лист од јагода, лист од орев, подабиче, имела и други билки кои заедно дејствуваат пред сè антимикотично и ја регулираат вагиналната микрофлора. Чајот ја подобрува циркулацијата, дејствува противвоспалително и благо диуретично и со долготрајна употреба го намалува прекумерниот вагинален секрет.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: 100 g.