Црн чај

20 Х 2 G

За добар почеток на денот.

Квалитетен чај со силен, но пријатен вкус и бакарно - кафена боја. Богат е со кофеин и со антиоксиданси, заради што особено се препорачува за утринско будење на организмот и за поактивен ден.