Детски чај

20 Х 1,5 G

Децата имаат потреба од посебно внимание и грижа. Токму затоа создададовме детски GOOD NATURE чај од специјално одбрани билки во количини прикладни за вашето дете.

Сплетот од камилица, липа, капина, анасон, шипка, коприва и хибискус нема само да му помогнат на вашето дете при настинка, стомачни тегоби и зајакнување на имунилошкиот систем, туку ќе му овозможат и беспрекорно уживање во единствениот вкус и мирис.

Навиките за здрава храна се стекнуваат уште од најрани години. И вашето дете нека одбере здрав напиток!