Камилица

25 G

Еден од најомилените и најпознати домашни чаеви кои се среќаваат во секоj дом. Пријатниот, дискретен вкус и врвниот квалитет на GOOD NATURE чајот од камилица, го прават идеален за секоја возраст и пригода.

Заради лековитите дејства на камилицата, одамна се употребува како средство против болки и грчеви во органите за варење, особено кај децата, како и за лекување на различни воспаленија на кожата и слузокожата.