Органски чај - Камилица

20 X 1 G

“Убавицата” од ливадите, како што ја нарекуваат, ќе ве плени со нејзиниот смирувачки, елегантно-цветен мирис, проверен и добро препознатлив вкус. Чист, како утринска роса, со златно-жолта боја, неговото волшебно дејство е најмоќно во утринските и во вечерните часови, секогаш кога сакате стресот да одлета.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: за подобро чувство на релаксација, наместо една, ставете две филтер - кесички во шолјата, додадете малку мед и само неколку капки лимон.