Органски чај - Кантарион

20 X 1,5 G

Органскиот кантарион е избор за оние кои веруваат во моќта на природата и нејзините благодати и во едноставните решенија за човекот. Чајот поседува многу силни исцелувачки својства и пријатен е за пиење.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: дефинитивно се препорачува да се пие навечер, засладен со малку мед. Едноставен мелем за добар дух.