Органски чај - Липа

20 X 1,5 G

Дали се сеќавате колку е убав мирисот на липите на пролет и воодушевувањето кое го предизвикува нивниот неповторлив мирис? Пригответе една шолја чај и уживајте. Ќе ви годи, кога и да ја испиете.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: ставете две филтер - кесички во шолјата и полека истурајте ја зовриената вода врз нив. Ја чувствувате ли магијата?