Органски чај - Мајчина душица

20 X 1,5 G

Зар има нешто повеќе да се каже за билка која ја нарекуваат “мајчина душичка”? Ја спакувавме во напивка која стоплува, оставајќи чувство на близина која ви годи. Силна мирисна нота и слаткасто-разладувачки вкус кој едноставно . . . ќе ве остави во добро расположение.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: убаво е да прегрнувате, зарем не? Уживајте во органскиот GOOD NATURE чај од мајчина душица, заедно со вашата најблиска “душа”.