Органски чај - Нане

20 X 1,5 G

Подготвен да ги поттикне вашите сетила за мирис и да ги открие тајните на етеричните масла, со кои е особено богат листот од Mentha. Неверојатно богато буке од миризливи ноти кои ве релаксираат, разладуваат и успокојуваат од секојдневните грижи.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: оставете ги филтер - кесичките да отстојат десеттина минути во врела вода, при што садот во кој го приготвувате чајот да остане покриен. Може да додадете и малку лимон.