Органски - Планински чај

20 X 1,5 G

Стар, добро познат вкус кој крие многу во себе . . . Испреплетена копмпозиција од слатки, билни ноти и етерични масла. Израснат со енергија од сончевите зраци и силата на Земјата, органскиот планински чај е грижливо направен за вашето задоволство да трае.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: направете си своевидна церемонија секогаш кога приготвувате чај. Тоа ќе ве направи позадоволни, а оригиналноста на чајот ќе биде поубедлива, пред оние со кои планирате да го испиете. Тоа ќе ви даде нота на посебна личност.