Овошен микс

ФИЛТЕР ДУПЛЕКС 30 X 2 G

Oвошниот микс ги содржи добропознатите чајни мешавини:

  • Овошниот чај – Боровинка, со неговите антиоксидантни особини
  • Овошниот чај – Брусница, како превенција од уринарни инфекции
  • Овошниот чај - Ацерола со аронија, кој претставува вистинска "витаминската ризница"
  • Овошниот чај - Аронија со брусница, за намалување на нивото на шеќер во крвта, регулирање на метаболизмот на мастите и подобрување на циркулацијата
  • Овошниот чај - Јаболко со цимет, како една пријатна и ароматична напивка богата со антисептички особини
  • Овошниот чај - Шумско овошје, како поттикнувач на варење на храната и помош при состојби на цревни воспаленија