Планински чај

20 Х 1,5 G

Ако сакате да се почувствувате како да се наоѓате во мала планинска куќичка, седнати пред огнот во каминот и загледани во пространството пред вас, пригответе си GOOD NATURE планински чај. Ќе почувствувате смиреност и милина во душата. Чајот има исклучително пријатен мирис и вкус.

Се препорачува за подобрување на апетитот, при настинка и грип, бронхитис и ангина, како и за смирување на нарушувањата на органите за варење храна.

Препуштете се на уживањето во шолја добар чај!