ПРОСТАТА МИКС

Билната мешавина која во својот состав содржи лист од мечкино грозје, лист од бреза, коњско опавче, килавица, корен од гавез, коса од пченка, грчко семе, врболика и корен од коприва помага за подобрување на симптоми од воспаление на простата. Поволно делува кај лица со хроничен простатит, бактериски простатит и потешкотии при мокрењето.

Свежо подготвениот чај се пие три до четири пати на ден. Доколку не е поинаку препишано, се препорачува долготрајно користење на чајот.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: 100 g