РЕУКОМ МИКС

Билната мешавина Реуком микс која содржи кора од врба, корен од коприва, лист од бреза, коњско опавче, корен од зајчев трн, коса од пченка, корен од гавез и кора од даб помага за смирување на симптоми од ревма и ревматоиден артритис. Билките во мешавината го помагаат смирувањето на болките кои се јавуваат при овие состојби. Се препорачува за ублажување на ревматски потешкотии во зглобовите и меките ткива, а воедно поволно делува врз целиот метаболизам во организмот.

Свежо подготвениот чај се пие до 4 пати на ден, незасладен. Доколку не е поинаку препишано, се препорачува долготрајно користење на чајот.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: 90 g