Ројбос чај со рибизла

Создадовме билна мешавина која ќе го задржи карактеристичниот вкус на ројбос, доминантен, збогатен со кора од портокал, плодови од шипка и арома од рибизла.

Идеален сплет на вкусови и мириси кои ќе Ви понудат уште едно ново GOOD NATURE доживување, кое не смее да се пропушти. Чајната мешавина со суви листови од ројбос (или црвен чај) е хербална „инфузија” која е позната по своите благотворни дејства на човековото здравје, особено со својата антиоксидативна активност.

Направете пауза и уживајте во полна чаша GOOD NATURE задоволство!