SATTWA Jeunesse

Прекрасна хармонија на индонезиски иланг - иланг, тубероза, јасмин, амбра, кедрово масло и мошус. Чист и свеж мирис создаден за жена која сака да ја истакне убавината на едноставен начин.

Достапен е како:

  • тоалетна вода 50ml
  • дезодоранс 150ml