Зелен чај - пикантен

20 Х 2 G

За љубителите на необичниот вкус.

Мешавина од зелен чај и егзотични зачински билки која, несомнено, предизвикува експлозија од слатки и пикантни ароми кои создаваат чудесен мирис и жесток вкус. Одличен е за прилики кога сакате да ги импресионирате другите со вашиот секогаш оригинален избор.