Зелен чај со мед и лимон

20 Х 2 G

За љубителите на класиката.

Популарното дуо од мед и лимон вметнато во прегратките на ливчињата на зелениот чај, создаваат чудесно вкусна и ароматична напивка. Особено се вклопува во миговите на нежност, кои оставаат незаборавни спомени.