Зелен чај со нане

20 Х 2 G

За љубителите на ненадминливиот пеперминт.

Идеална хармонија од одличен вкус и докажан благодат за вашето здравје. Нотата од нане го освежува деликатниот вкус на зелениот чај, обезбедувајќи особена свежина и конфор. Ви го препорачуваме за прилики во кои ви е потребна свежина и релаксација.