Мајчина душица

25g

Мајчина душица (Thymus serpyllum L.) е позната како конзерванс и зачин во јадењето ,може да се користи кај печено месо,сирење, лук, печурки,риба .Мајчината е идеален ароматичен додаток за салати кој ќе даде неодолив мирис.

Да се чува на суво и на ладно место.