Црн освежителен чај

20 Х 2 G

За љубителите на динамичен ден.

Квалитетен црн чај во комбинација со ароматични билки кои заедно создаваат освежителна напивка. Благо изразената кисела нота од шипка и хибискус го оплеменува вкусот на црниот чај и го прави многу пријатен за целодневно користење.