Имелглог микс

чајна мешавина која го помага намалувањето на зголемиот крвен притисок

Чајна мешавина од бела имела, лист, цвет и плод од глог, плод од шипка, корен од валеријана, маточина и коњски опаш. Се препорачува за намалување на зголемениот крвен притисок, за намалување едеми, за смирување на состојби на вознемиреност кои предизвикуваат зголемување на крвниот притисок, за подобрување на работата на срцето, како резултат на регулирање на крвниот притисок.

Се препорачува да се пие неколку пати на ден, пред оброк.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакувања: филтер - кесички 20 х 1,5g , 100 g.