Органски чај - Шипка со хибискус

20 X 2,5 G

Наменет е за оние кои сакаат освежување и воедно природна витаминска поткрепа за својот организам. Мешавината од органски плодови од шипка и нежни цветни ливчиња од хибискус, ќе ви овозможи да вкусите чај со силно овошен и кисел вкус, интензивна црвена боја и освежителна арома.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: пријатен е за консумирање во кој било дел од денот, во кое било годишно време, но само во “пријатно” друштво.