Органски чај - Бозел

20 X 1,5 G

Исклучително карактеристичен по својот незаменлив вкус на слатко овошје и мед. Ситните цветови на органскиот бозел, собрани од скриените ливади во планините, се богати со етерични масла.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: најдобар е за прилики кога ви е потребна топлина, нешто што ќе ве згрее во студените зимски денови.