Зелен чај

20 Х 1,5 G

Cпоред прастарите искуства е најдобар чај за телото и за душата.

Свежо приготвената топла напивка смирува, релаксира и воедно благопријатно дејствува на целиот организам. Неговата арома е јака, а вкусот карактеристичен и силен. Пополека, но сигурно, освојува со својата единственост и никогаш не се заборава.