Гавезов микс

ЧАЈНА МЕШАВИНА ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ФУНКЦИЈАТА НА ЦРЕВАТА ОД СИСТЕМОТ ЗА ВАРЕЊЕ

Чајна мешавина од лист од маточина, жалфија, пелин, корен од гавез, бел слез и други билки кои имаат антибактериско, спазмолитично, противвоспалително и атстрингентно дејство. Се препорачува при состојби на цревни воспаленија придружени со дијареја, болки во стомакот и грчеви во долниот дел на системот за варење. Чајот се препорачува да се пие секогаш свежо приготвен, пред оброк, неколку пати во тек на денот.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: 100 g