ASSO течни сапуни(бел-син-жолт) во пакување 450ml и 950ml

Течните сапуни Asso за миење раце, благодарение на урамнотежениот состав, создаваат богата пена која темелно ја чисти кожата.

Присуството на глицерин во формулацијата дополнително ја негува кожата на рацете, оставајќи пријатно чувство на мекост.

Нежно парфимирани, со три различни мирисни композиции, крајниот ефект по миењето со нив се чисти, негувани и пријатно парфимирани раце.