Чај од нане

Убавината лежи во едноставните нешта. Едноставната форма и препознатливиот вкус и мирис на ментол се секогаш добредојдени. Ги привлекува и децата и возрасните и поради тоа зазема почесно место во традиционалната домашна аптека.

Секогаш свежо приготвен, чајот Good Nature од нане може да се консумира топол или ладен во кој било дел од денот. Чајот од нане ќе биде секогаш добредојден за вашиот организам!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g листови од нане.