Липа

Прекрасната липа е чуварот на мајските вечери, кога мирисот на првите нејзини цветови ги опива шетачите. Негата на сетилата се должи на незаменливиот пријатен мирис и на карактеристично слаткиот вкус што го има чајот Good Nature од липа. Малите цветови од липа се мал и неизбежен украс во секој семеен дом.

Секое пакување содржи 40 g цвет од липа.