Herba

Третманите, жешкиот воздух од фенот, сонцето и ветерот можат да ја исушат косата, да ја оштетат и да и го одземат сјајот. Одберете го шампонот за коса од палетата производи Herba, со препознатливи мириси од природата.

Herba шампоните се ефикасни, практични и економични.

Herba шампон лук е наменет за сите типови на коса и истиот може секојдневно да се користи. Темелно ја чисти косата и и овозможуваат пријатно чувство на свежина и по миењето. Herba шампон лук е збогатен со екстракт од лук кој ја подобрува циркулацијата и помага при габични инфекции. 1000ml

Herba шампон за коса и за тело кокос и ванила е идеална комбинација за целосна хигиена на косата и кожата во еден чекор. Збогатени се со глицерил олеат кои помага во одржување на липидниот слој на кожата и придонесува во подобрувањето на нејзината заштитна функција. По капењето косата и кожата стануваат чисти, пријатно парфимирани, нежни и меки. 1000ml

Herba шампон коприва има обновувачки и прочистувачки својства. Herba шампонот коприва е хранлив за коренот на косата, го запира опаѓањето на косата и го поттикнува нејзиниот раст. Нежно ја мие и негува кожата и косата, ја чува природната рН вредност на кожата. Косата е подготвена за обликување. Наменет е за сите типови коса. 500ml, 1000ml

Herba шампон Бреза има атстрингентно и антисептично дејство, ја намалува секрецијата на маснотии, па косата поретко се масти. На косата и дава волумен и е подготвена за обликување. Наменет е за сите типови коса. 500ml, 1000ml

Herba шампон камилица со својата прекрасна миризба, антисептичкото и смирувачко дејство jа омекнува и регенерира косата, па таа полесно се расчешлува и има волуминозен изглед. Наменет е за сите типови коса. 500ml, 1000ml