Зелен чај со нане

За љубителите на ненадминливиот пеперминт

Идеален спој на источната мистика со домашната традиција. Нотата од нане го освежува деликатниот вкус на зелениот чај, обезбедувајќи особена свежина и удобност. Ви го препорачуваме за прилики во кои ви е потребно оживување на сетилата.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2 g чајна мешавина.