60 % брусница

Богатство на вкусови и беспрекорно пријатен мирис

Овошниот чај Good Nature со брусница е изготвен од висококвалитетни плодови од брусница и од диво јаболко, помешани со малку хибискус.

Уште една карактеристика на новиот чај со брусница е тоа што можете во него да уживате и да го консумирате и како компот, притоа вкусувајќи ги овошјата и билките што остануваат по цедењето. Плодовите од брусницата и од дивото јаболко се вкусни и сочни.

Содржи 60 % плод од брусница.

Секое пакување содржи 100 g чајна мешавина.