GLOSS влажни марамчиња за стаклени површини

Влажните марамчиња за стаклени површини Gloss наменети се за брзо и едноставно чистење на сите видови стаклени и огледални површини.

На ефикасен и лесен начин ги отстрануваат маснотиите, отпечатоците од прсти и другите нечистотии од површините, благодарение на формулацијата базирана на алкохолни растворувачи и на површинско активни материи. Овие марамчиња се погодни и за чистење на стаклата и на огледалата во автомобилот.

Gloss влажните марамчиња за стаклени површини се достапни во пакување од 30 парчиња.