ПРОСТАТА МИКС

Чајна мешавина која придонесува за одржување нормална функција на простатата.

Билната мешавина во својот состав содржи: лист од мечкино грозје, лист од бреза, коњско опаш, килавица, корен од гавез, коса од пченка, грчко семе, врболика и корен од коприва. Врболиката и коренот од коприва придонесуваат за одржување на нормалната функција на простатата.

Свежо приготвениот чај се пие три до четири пати на ден. Доколку не е поинаку препишано, се препорачува долготрајно користење на чајот.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата, а за дополнителни информации консултирајте се со својот лекар или фармацевт.

Секое пакување содржи 100 g од чајната мешавина.