BECUTAN тоалетна вода

50ML

Новата детска тоалетна вода со која неодамна се збогати портфолиото на Becutan е вистински избор за малите палавковци, кои сакаат да го ‘‘имитираат‘‘ однесувањето на мама и тато, но и за сите оние кои го сакаат мирисот на Becutan.

Оваа тоалетна вода најавтентично ќе ве потсети на добропознатиот мирис на детството и безгрижното растење со омилените Becutan производи. Becutan тоалетната вода не содржи парабени, конзерванси и бои.