Becutan пенливо средство за капење

200ml / 400ml


Becutan пенливото средството за капење е благо средство, наменето за нега на нежната детска кожа. Поради своите хипоалергени својства, се препорачува за употреба уште од самото раѓање. Темелно ја чисти и ја негува кожата, не иритира и не предизвикува солзење. Благодарение на посебните хидратантни состојки, дури и при често капење не ја исушува чувствителната бебешка кожа.

  • производот е клинички и дерматолошки тестиран и развиен во соработка со дерматолози и со педијатри
  • не содржи сапун
  • не содржи алкохол
  • има приспособена pH вредност
  • се препорачува за нега на чувствителна кожа кај сите возрасти